Bewoners aan Zet in de 3de editie van Krant van de Veenkoloniën

In deze editie: Bewoners aan Zet!

De derde editie van de Krant van de Veenkoloniën is gelanceerd!
In deze editie ligt de focus op één van de hoofdlijnen van Kans voor de Veenkoloniën, namelijk de rol van bewonersinitiatieven bij positieve gezondheid. De Bewonersraad van Kracht van de Veenkoloniën wil een beweging van onderop creëren, waarbij de stem van inwoners heel belangrijk is.
Een team van actieve bewoners en professionals heeft gesproken met initiatiefnemers uit de Veenkoloniën, geschreven over de echte Veenkoloniaal en vele initiatieven in kaart gebracht. De trots, kracht en energie afkomstig uit de Veenkoloniën staat centraal. Van Slochteren tot Nieuw-Schoonenbeek en van Vlagtwedde tot Hoogeveen, overal zetten bewoners zich in voor hun eigen omgeving. Thema’s als gezondheid, woonvormen, bewegen, burenhulp, participatie en dorpscoöperatie zijn belangrijk. In de krant leest u ook over het werven van vrijwilligers en manieren van financieren, beide van grote waarde voor bewonersinitiatieven.
Bent u geïnteresseerd in bewonersparticipatie -en initiatieven, neem hieronder dan snel een kijkje in Krant van de Veenkoloniën – Bewoners aan zet!

Liever de papieren versie ontvangen? Mail dan naar bewonersraad@kvdvk.nl, en we kijken wat we voor u kunnen doen!

Klik hier voor de Krant Bewoners aan zet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *