Bewonersdeals: Wat zijn het?

Presentatie succesvolle bewonersdeals: Zaterdag 24 oktober 2020

Aanstaande Zaterdag 24 oktober 2020 presenteren diverse bewonersdeals hun aanpak en plannen tijdens onze online Bewonersinspiratie Conferentie. Wilt u hierbij zijn? Lees dan hier het nieuwsbericht over de conferentie. Direct doorklikken naar de livestream? Dat kan ook via deze link.

Bewonersdeals: Wat zijn het?

Bewoners, gemeenten, het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties zoeken elkaar op en sluiten een samenwerkingsverband met elkaar: De Bewonersdeal.
De Bewonersdeal gaat van kracht wanneer verschillende organisaties (formeel- en informeel) besluiten om samen te werken.
De deal houdt vervolgens in dat verschillende betrokken partijen zich gezamenlijk conformeren aan een thema of een te ontwikkelen initiatief.
Er worden verschillende momenten gepland waar betrokken partijen van Bewonersdeals elkaar ontmoeten en kennis met elkaar delen.
Zo gaan samenwerkende partijen bijvoorbeeld aan de slag om financiële middelen te verkrijgen van subsidieverstrekkers. Zij staan samen sterker. Gezamenlijke afspraken worden gemaakt, waarmee men concrete stappen maakt om samen tot succesvolle initiatieven te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *